sponsoring |

Margo van Nijnatten (training)

Margo van Nijnatten is een gediplomeerd instructrice, in 2015 heeft ze haar diploma instructeur wedstrijdsport eventing behaald en in november 2017 heeft ze een cursus bitfitting gevolgd om haar kennis uit te breiden.

Margo geeft diverse combinaties les van recreatief tot internationaal niveau. Ook organiseert zij regelmatig groepscrosstrainingen waar elk niveau aan kan deelnemen.

Naast het geven van training is Margo zelf erg actief in de wedstrijdsport met haar paarden. In outdoor seizoen doet zij voornamelijk eveningwedstrijden en in de winter traint ze haar paarden zowel dressuurmatig en springmatig door.

Margo leidt haar paarden met veel succes zelf op. Meerdere paarden heeft ze dan ook tot internationaal eventing niveau uitgebracht.

Dierfysiopraktijk sponsort Margo van Nijnatten dan ook door haar paarden regelmatig te behandelen. Door de behandelingen blijven de paarden van Margo fit to compete, hebben ze minder kans op blessures en is er een sneller herstel aanwezig wanneer haar paarden zwaardere trainingen of en wedstrijden hebben gehad.

Wilt u meer te weten te komen over Margo en of haar trainingen? Kijk dan eens op haar facebookpagina  http://www.facebook.com/margovannijnattennl.